Het laatste nieuws

Terug naar het overzicht

P&P verhuur introduceert de e-chopper

P&P verhuur heeft een primeur te pakken in Zeeland, onder de franchise van de Spyder rent group brengt P&P verhuur de E-chopper naar Zeeland. Met de aanschaf van een groot aantal E-choppers word de bestaande verhuurvloot van de Solexen en tandems uitgebreid.

Spyderrent group is een wereldwijde speler van het verhuren van voertuigen in de toerisme, door deze franchise valt een groot deel van de provincie Zeeland exclusief onder P&P verhuur.

 

P&P verhuur is al geruime tijd actief in het organiseren van uitjes voor bedrijven, toerisme, recreatie en de vrijetijdssector, van een toertocht voor twee tot een compleet verzorgd bedrijfsuitje.

Tot voorkort bestond onze verhuur vloot uit authentieke benzine Solexen en Tandems met hulp motor, afgelopen week is hier een nieuw voertuig aan toegevoegd P&P E-Chopper.
De P&P E-chopper is een nieuw fenomeen. Deze chopper-achtige scooter is elektrisch aangedreven en heeft een bereik van 45 km, door zijn eenvoudige bediening is het voor iedereen (met een rijbewijs) opstappen en wegrijden.


P&P e-chopper 8 P&P e-chopper 7